unieke workshop positieve energie

vrijdag 28 april 19-22 uur – Hanami Aalten

Het voorjaar is de tijd dat alles tot leven komt. Dit is ook het moment voor de mens om te laden en gezond de zomer in te gaan. De donkere dagen en minder actief buiten zijn hebben veel energie gekost. Het te weinig aan energie hebben voel je fysiek en mentaal.

Slecht slapen, weinig (reserve)energie, veel hoofdpijn, pijnlijk bewegen en geen creativiteit zijn maar enkele voorbeelden van gevolgen van de winter.

Deze workshop is de start tot positief denken en leven, met praktische handvatten in de vorm van uitleg en oefeningen. Na deze workshop kun je met de bewegingen en informatie zelf verder gaan.

Het doel is je kennis te laten maken met een unieke en praktische manieren om je energie te laten stromen met alle positieve gevolgen van dien.

Donny en Anouchka zullen tijdens de workshop met 5 praktische oefeningen en een begrijpelijke uitleg je meenemen in Spring Forest Qigong en de gedachte achter zelfbewust. Dianne zal tijdens de workshop laten zien hoe je zelf energiebanen kunt openen.

De avond is geschikt voor mannen en vrouwen ongeacht leeftijd en lichamelijke klachten.

Het programma start om 19.00 en eindigt maximaal 22.00 uur.

POSITIEF DENKEN – ENERGIE – ACTIEF LEVEN – RUST EN BALANS VINDEN

Programma

Positieve energie en  Spring Forest QiGong
Meditatie
Bevordering van energiestromen

Bijdrage en deelname

De bijdrage voor deze workshop is € 10 voor leden van Hanami en € 15 voor niet leden. De bijdrage is voor de workshop, koffie/thee en materialen.

Opgave voor 26 april via email (info@hanami.nl) of bij de sportbar. De opgave is definitief als je hebt betaald. Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer snel!

Docenten

Donny Toebes is binnen Hanami veel bezig met de oosterse bewegingsleer (Tai Chi en QiGong), traditionele Chinese geneeskunde en Japanse vechtkunsten. Donny is gecertificeerd Tai Chi for Health instructeur en vitaliteitscoach. Voor Spring Forest Qigong is hij Certified Practice Leader en Instructeur. (www.hanami.nl)

Anouchka de Vries heeft ervaring met coaching en counseling. Binnen Hanami is ze actief bezig als Tai Chi for Health instructeur. Het eigen ontwikkelde “zelfbewust” programma is jarenlang succesvol voor één-op-één begeleiding en workshops persoonlijke groei. (www.123balans.nl)

Dianne Meijnen heeft een eigen praktijk voor integrale massage. Dianne heeft unieke behandeling gericht op lichaam en geest. Haar specialiteiten zijn het zorgen van balans door afname van stress en toename van rust.  (http://diannemeijnen.nl/)

Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: