Tijdens de workshop zijn de deelnemers bezig geweest met ontspannen, verantwoord en gezond bewegen.
De workshop werd bezocht door mensen met verschillende achtergronden, waarbij de leeftijden en bewegelijkheid verschillen.

Reden om deel te nemen:

  • kennismaken met een manier van bewegen om de fysieke en mentale gezondheid te bevorderen    of
  • extra informatie en achtergronden krijgen voor het beoefenen van Tai Chi, Yoga, BUDO of Kung Fu.

TRADITIONEEL EN MODERN

De deelnemers hebben kennis gemaakt met de pure Chinese Bewegingsleer in de vorm van Qi Gong en Tai Chi. De kennis en kunde van de Chinese meester en de vertaling c.q aanvulling van Donny Toebes laat zien dat de Chinese Bewegingsleer onafhankelijk is van cultuur en generatie. De voordelen van het bevorderen van de lichamelijke- en fysieke gezondheid blijven, maar de manier van trainen is aangepast aan het leven en manier van leren van de moderne mens. Aan het einde van de workshop was er ruimte om vragen te stellen en werd er een demo gegeven hoe je met moderne techniek op een verantwoorde manier Tai Chi en Qi Gong kunt leren.

ASPECTEN VAN DE CHINESE BEWEGINGSLEER

De combinatie van Qi (energie), balans, controle, ademhaling en de samenwerking van lichaam en geest was de rode lijn. Onderwerpen waren het laten stromen van Qi (warming-Up) en de Tai Chi 18 vorm. De  praktische bewegingen en de theorie waren een leuke, ontspannen en leerzame combinatie die voor iedereen iets waardevols heeft gebracht.

TERUG NAAR DE BRON

Bij Hanami gaan we terug naar de bron, we gebruiken de oudste en originele kennis en kunde en verspreiden dit op de modernste manier.  De workshop werd gegeven door de Chinese meester Li Jianlong Laoshi. Donny Toebes is docent bij Hanami en student van Li Laoshi.

PR_Groepsfoto1

FLYER

Wil je op de hoogte blijven de volgende Workshops omtrent Tai Chi, Budo, Bewegen en persoonlijke groei?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook.


De volgende Martial Arts workshop is op zondag 4 oktober, de volgende workshop met Li Laoshi is op 10 oktober. Het programma en informatie volgt zsm.


Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: