Het Woman Only Kickboxing is samengevoegd met
Kickboxing gemengd iedere vrijdagavond om 20.00 uur

Kickboksen heeft vaak een agressief imago en de stap voor vrouwen om te beginnen is groot. Het is echter een sportieve vechtsport waarbij respect, zelfbeheersing en techniek zeer belangrijk is.  Kickboksen is een interessant en stimulerend alternatief voor de vele andere eentonige trainingsmethoden. Door de combinatie van verantwoorde en veilige oefeningen en het sparren volgens de nieuwste (veiligste) regels, worden tijdens een intensieve training calorieën verbrand en het hart en de bloedvaten getraind.

Kickboxing:  Zelfverdediging, Fitheid, Conditie, Kracht

Wil jij jezelf leren te verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest worden? Dan is kickboxing iets voor jou!
Kickboksen helpt vet te verbranden, het lichaam te verstevigen, de geest te stimuleren en een sterke positieve mentale houding te ontwikkelen.

De training is meer gericht op de technieken dan op het (wedstrijd)sparren en geschikt voor alle niveau’s en leeftijden.

Ervaring van anderen:

Een vriendin had tijdens haar vrijgezellenfeest de clinic "Woman Only Kickboxing" geregeld. Tijdens de clinic kwam ik er achter dat het een heerlijke manier is om fit en relaxed te worden. Na de clinic voelde ik mij al heerlijk ontspannen, een fantastische ervaring. Het was zo'n succes dat we in de zomervakantie drie clinics hebben gedaan. Je merkt dat je fitheid en lichaamscontrole verbeterd. Ik kreeg zelfs positieve reactie van mijn collega's.
Kirstel (32)