Op vrijdag 19 juni en maandag 22 juni zijn de Karate examens geweest voor jeugd en senioren. Op maandag 29 juni zijn de Panda Kickboxing examens geweest.

KARATE

Een gemotiveerde groep karateka’s hebben de afgelopen periode intensief getraind om de volgende graad te behalen. Het behalen van de volgende graad is een resultaat van de inzet tijdens  de trainingen, het tonen van respect binnen/buiten de Dojo, deelnemen aan activiteiten en de presentatie tijdens het examen. Helaas is één examenkandidaat niet geslaagd. De examenkandidaten hebben veel inzet getoond door deel te nemen aan stages, wedstrijden, examentrainingen of aanwezig te zijn op de vrije trainingen. Tijdens het examen werd benadrukt dat om vooruitgang te boeken bij de hogere graden er vaker dan één keer per week getraind dient te worden.

PANDA KICKBOXING

Ondanks het warme weer gingen de Panda’s gemotiveerd en gedreven het examen in. Tijdens het examen werd de basis van Panda Kickboxing getoond. Tevens  konden de familie de vooruitgang zien in bewegen, respectvol gedrag en het begrip van Kickboxing.

Wij feliciteren iedereen met behaalde resultaat. Hieronder staan de foto’s.

062105_examen jeugdkarate

Jeugd-Karate

062105_examen karateSenioren Karate

20150629_191804

Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: