Tai Chi for Memory  door Dr. Paul Lam

Dit jaar komt Dr. Paul Lam naar Aalten om de nieuwste workshop “Tai Chi for Memory” te geven. Dr. Paul Lam geeft over de hele wereld workshops en staat bekend om de kennis en fantastische manier van lesgeven.

Tai Chi for Memory

Tai Chi for Memory is voor iedereen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat Tai Chi het geheugen en de gezondheid van de hersenen verbetert. Het team van Dr Lam heeft medisch onderzoek en traditionele Chinese geneeskunde met Tai Chi samengevoegd om een ​​eenvoudig te leren programma te creëren.

Het programma is gericht op mensen die geheugenverlies, Alzheimer of soortgelijke aandoeningen hebben of willen voorkomen. Het is ook een fantastisch programma om samen te oefenen met patiënten of familie. Daarnaast is het een fantastische aanvulling voor je kennis van Tai Chi en Qigong.

Het programma verbetert veel gezondheidsaspecten, zoals balans, immuniteit en ontspanning. Daarnaast geeft het iedereen plezier en energie.

Dit is de eerste workshop van dit nieuwe programma in Europa, iedereen is welkom.

Voorbereiding
Vanuit HANAMI geven we 3 of 4 keer een voorbereidende les zodat je tijdens de Workshop van Paul Lam al de basis hebt.  Deze voorbereidende lessen zijn gratis en alleen voor de mensen die aan de workshop deelnemen.

Registratie en vragen
Locatie:
                      Hanami, Magnoliaplein 11, 7121 AM Aalten
Datum:                         14 en 15 september (09.00-17.00uur)
Voor vragen:                Donny Toebes of Anouchka de Vries
Kosten:                        € 210,- bij opgave voor 1 juni / na 1 juni € 250,-
Leden van HANAMI krijgen €25 korting.  De sluitingsdatum is 16 augustus 2019.

Instructeurscertificaat
Bij deze workshop is het mogelijk om een instructeurscertificaat te halen. Je moet dan het boek “Teaching Tai Chi Effectively” gelezen hebben en het programma correct kunnen uitvoeren na de workshop van Dr. Paul Lam. Meer informatie bij Donny of Anouchka.

Belangrijk
NB: Bij annulering minimaal een maand voor de workshop zijn € 50,- administratiekosten verschuldigd. Binnen een maand voor de workshop geen terugbetaling van de kosten.

Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: