Deze revolutionaire oefenmethode is ontwikkeld door een Czechische dokter. De afgelopen 20 jaar heeft de methode zijn waarde al laten zijn bij pijn en herstel.

Spiral Stabilization is effectief, curatief en praktisch. Het is geschikt voor iedereen die klachten omtrent houding, rugpijn en blessures. Tevens kan het gebruikt worden om sportprestaties te laten toenemen.

Met Spiral Stabilization behandelen we klachten vanuit de ruggenwervel en gewrichten. De zeer positieve invloed op rug, nek, schouders en heup zorgen onder andere voor:

  • afname van pijn
  • herstel/verbetering bij een Hernia
  • vermindering van hoofdpijn en migraine
  • minder pijn in de voeten en vermindering platvoeten
  • rugpijn
  • rugpijn bij zwangerscha

De methode is geschikt voor kinderen, jong-volwassenen, volwassen, ouderen en sporters. De oefening zijn praktisch en simpel en worden in de sessie aangeleerd. Thuis oefenen is wel gewenst zodat herstel sneller gaat. De hele sessie krijg je individueel aandacht door de Donny of Anouchka.

De eerste sessie duurt 60 minuten. Tijdens deze sessie nemen een korte vragenlijst door en krijg je uitleg over de Spiral Stabilization methode. Daarna gaan we aan de slag met de analyse van je houding en starten we met de benodigde oefeningen.

Met je toestemming wordt een foto van je houding gemaakt die kunnen gebruiken als referentie voor vervolgsessies. Je krijgt je eigen oefenschema mee naar huis inclusief duidelijke uitleg en het balanskoort. Het doel is om dagelijks 10 tot 15 minuten te oefenen. Iedere sessie zullen we aanpassingen doen op basis van je voortgang en wensen.

Het is belangrijk dat je wekelijk een sessie doet onder begeleiding van Anouchka of Donny.
Wanneer de klachten afgenomen of verdwenen zijn of het doel bereikt is kun je zelf het programma blijven oefenen. Het is altijd mogelijk om een onderhoudssessie te boeken.

De vervolgsessies duren van 45 tot 60 minuten, afhankelijk van de klachten en wensen. We controleren de juiste houding en gaan verder met het programma zoals besproken in de eerste sessie. Het persoonlijke oefenprogramma voor thuis wordt aangepast en eventueel uitgebreid.

Therapeuten

Je kunt zelf kiezen voor Donny Toebes of Anouchka de Vries.
Beiden hebben ruimte ervaring en alle benodigde opleidingen.

Benodigdheden

Sportkleding
Antislip sokken of blote voeten
Spiral Stabalization Balanskoort (ontvang je bij eerste sessie)

Kosten

€84,95 eerste sessie en eigen balanskoort
€ 49,95 per vervolgsessie

BOEK SESSIE