Tikka marsala

  • 400 gram kipdijfilet
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel garam marsala
  • 1 eetlepel kurkuma
  • 1 eetlepel paprika
  • 4 tenen knoflook
  • 100 gram ui
  • 30 gram rode peper
  • 800 gram (drie kleuren) paprika
  • 100 gram tomatenblokjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 200 gram magere kwark
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 15 ml olijfolie
  • Peper & zout
  1. Snij de kipdijfilet in stukjes en doe dit in schaal, voeg de bloem toe en mix dit goed.

  2. Snipper de ui en snij de paprika in repen.

  3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  4. Verhit de olie in de pan.

  5. Voeg de ui en de geperste toe en bak deze glazig.

  6. Wanneer de ui glazig is voeg je de kip, peper & zout en de peper toe.

  7. Vervolgens voeg je de paprika toe en bak je deze mee.

  8. Voeg de tomatenblokjes en puree toe.

  9. Daarna voeg je de kwark toe, verwarm dit goed.

  10. Eventueel nog extra peper en zout toevoegen.

  11. Ten slotte voeg je de gekookte rijst toe.

 


[wprm-nutrition-label id=”13213″ align=”center”]


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.