Lasagne

  • 200 gram volkoren lasagnebladen
  • 400 gram rundergehakt
  • 800 gram groente
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 100 gram 30+ geraspte kaas
  • 2 tenen knoflook
  • italiaanse kruiden (oregano, tijm)
  • scheutje olijfolie
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht).

  2. Snij de groenten en was de prei.

  3. Verwarm een scheutje olijfolie in de pan.

  4. Wanneer de olie heet is voeg je eerst de ui en knoflook toe, daarna bak je het gehakt rul.

  5. Voeg de gesneden groenten, tomatenblokjes en kruiden toe.

  6. Bedek de bodem van de ovenschaal met een laagje saus, lasagnebladen, saus, lasagnebladen, saus en tot slotte kaas.

  7. Plaats de schaal 45 minuten in de oven.

 


[wprm-nutrition-label id=”13087″ align=”center”]


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.