Lasagne


Voorbereidingstijd 5 minutes
Kooktijd 20 minutes
Totale tijd 25 minutes
Porties 4 personen
Calorieen 556 kcal

Ingredienten

  • 200 gram volkoren lasagnebladen
  • 400 gram rundergehakt
  • 800 gram groente
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 100 gram 30+ geraspte kaas
  • 2 tenen knoflook
  • italiaanse kruiden (oregano, tijm)
  • scheutje olijfolie

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht).

  2. Snij de groenten en was de prei.

  3. Verwarm een scheutje olijfolie in de pan.

  4. Wanneer de olie heet is voeg je eerst de ui en knoflook toe, daarna bak je het gehakt rul.

  5. Voeg de gesneden groenten, tomatenblokjes en kruiden toe.

  6. Bedek de bodem van de ovenschaal met een laagje saus, lasagnebladen, saus, lasagnebladen, saus en tot slotte kaas.

  7. Plaats de schaal 45 minuten in de oven.

 


Voedingswaarden
Lasagne
Hoeveelheid per portie
Calorieën 556 Calorieën uit vet 207
% Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid*
Totaal vet 23g 35%
Verzadigde vetten 6g 30%
Totaal koolhydraten 44g 15%
Voedingsvezels 10g 40%
Suikers 11g
Eitwitten 40g 80%
* Percentage gebaseerd op 2000 calorieën per dag


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.