Curry met gamba's

Voorbereidingstijd 10 minutes
Kooktijd 20 minutes
Totale tijd 30 minutes
Porties 4 personen
Calorieen 401 kcal

Ingredienten

  • 400 gram gamba's
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 200 gram prei
  • 200 gram courgette
  • 200 gram paprika
  • 50 gram ui
  • 150 gram aubergine
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 potje Patak's mild Curry paste
  • Scheutje olijfolie

Instructies

  1. Kook water in de waterkoker.

  2. Snij de groente.

  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan.

  4. Kook de zilvervliesrijst,

  5. Bak de groente aan en voeg vervolgens de currypasta en kokosmelk toe.

  6. Voeg de laatste vier minuten de gamba's toe.

  7. Giet de rijst af.

 


Voedingswaarden
Curry met gamba's
Hoeveelheid per portie
Calorieën 401 Calorieën uit vet 126
% Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid*
Totaal vet 14g 22%
Verzadigde vetten 1g 5%
Totaal koolhydraten 60g 20%
Voedingsvezels 9g 36%
Suikers 6g
Eitwitten 15g 30%
* Percentage gebaseerd op 2000 calorieën per dag


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.