Nasi
- 200 gram zilvervliesrijst
- 400 gram kipdijfilet
- 50 gram ui
- 200 gram paprika
- 200 gram prei
- 200 gram wortel
- 180 gram courgette
- 20 gram rode peper
- 50 gram nasikruiden
- 20 mm olijfolie
-
Verwarm water in de waterkoker.
-
Snij de kipdijfilet in blokjes.
-
Snij de groenten.
-
Verhit olie in de pan.
-
Bak de ui glazig en voeg vervolgens de kipdijfilet toe.
-
Kook de rijst.
-
Doe de kruiden in een bakje en giet hier kokend water op tot de kruiden onder water staan.
-
Voeg de paprika, rode peper, prei en wortel bij de kip en bak dit aan. Vervolgens voeg je de courgette toe.
-
Giet de rijst af.
-
Voeg de rijst en de kruiden bij de groenten en kip
[wprm-nutrition-label id=”13079″ align=”center”]
