Nasi

  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 400 gram kipdijfilet
  • 50 gram ui
  • 200 gram paprika
  • 200 gram prei
  • 200 gram wortel
  • 180 gram courgette
  • 20 gram rode peper
  • 50 gram nasikruiden
  • 20 mm olijfolie
  1. Verwarm water in de waterkoker.

  2. Snij de kipdijfilet in blokjes.

  3. Snij de groenten.

  4. Verhit olie in de pan.

  5. Bak de ui glazig en voeg vervolgens de kipdijfilet toe.

  6. Kook de rijst.

  7. Doe de kruiden in een bakje en giet hier kokend water op tot de kruiden onder water staan.

  8. Voeg de paprika, rode peper, prei en wortel bij de kip en bak dit aan. Vervolgens voeg je de courgette toe.

  9. Giet de rijst af.

  10. Voeg de rijst en de kruiden bij de groenten en kip

 


[wprm-nutrition-label id=”13079″ align=”center”]


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.