Hartige pannenkoek

  • 1 ei
  • 50 gram volkoren (spelt)meel
  • 85 ml magere melk
  • zout
  • 75 gram prei
  • 75 gram champignons
  • 50 gram ui
  • 100 gram rundergehakt
  • 25 gram 30+ kaas (geraspt)
  • olijfolie
  1. Maak het beslag in een kom door het meel, de melk, het ei en een snufje zout te mengen.

  2. Snij de prei, champignons en ui.

  3. Verhit een scheutje olijfolie in de pan. Bak de ui glazig en voeg vervolgens het gehakt toe.

  4. Voeg de overige groenten toe.

  5. Verhit in een andere pan een scheutje olie

  6. Giet de helft van het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten.

  7. Verdeel het groente/gehakt mengsel en de kaas over beide pannenkoeken.

 


[wprm-nutrition-label id=”13075″ align=”center”]


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.