Bananenpannenkoek

Deze bananenpannenkoek is een heerlijk en gezond ontbijt.

  • 1 hele banaan
  • 1 heel ei
  • 50 gram havermout
  • 80 mililiter magere melk
  • 100 gram blauwe bessen
  • 1 scheutje ahornsiroop
  • 10 gram kokosolie
  1. Prak de bananen flink fijn op een snijplank en kluts de eieren in een kommetje. Voeg de bananen en bakpoeder toe aan de eieren en meng even goed door. 

  2. Verwarm een kleine koekenpan met kokosolie op laag vuur.

  3. Laat een paar minuten stollen, draai daarna voorzichtig om met een spatel

  4. Bak daarna de andere kant mooi bruin.

  5. Doe de pannenkoekjes op het bord, schenk er eventueel een beetje ahornsiroop erover en blauwe bessen.

 


[wprm-nutrition-label id=”12782″ align=”center”]


Scan de QR-code met je telefoon en neem het recept mee op je telefoon.