We are Empowered (WE) Training

Geweld en dreiging is de laatste jaren niet alleen ontzettend toegenomen maar ook ontzettend veranderd. Veel vrouwen worden fysiek en mentaal lastig gevallen, bedreigd of mishandeld met langdurige persoonlijke gevolgen. Echter zijn er ook steeds meer mannen die in aanraking komen met ongewenste situaties.

Deze nieuwe cursus is in 2016 opnieuw ontwikkeld voor de huidige situatie waar veel mannen en vrouwen mee in aanraking komen.

Onze nieuwe Empowered-training wordt over de hele wereld gebruikt om mannen en vrouwen te trainen in fysieke en mentale weerbaarheid. 

Waarom kiezen voor PM

  • leer vermijden van en omgaan met ongewenste situaties
  • ervaar het juist omgaan met (nare) ervaring
  • wordt sterker in het dagelijks leven
  • laagdrempelig en veilig
  • geschikt voor iedereen ongeacht lichaamsbouw of lichamelijke klachten
  • wereldwijd (in de praktijk) getoetst
  • oefening van reële situaties
  • respect voor je persoonlijke situatie en (negatieve) ervaringen

De trainingen zijn praktisch en leerzaam. De nadruk ligt op effectief en toepasbaar. De uitleg is duidelijk en praktijk is gemakkelijk te oefenen.  Op onze locatie worden de PM-trainingen worden in onze Dojo. Er is de mogelijkheid om op een locatie de training te doen in de vorm van workshop of cursus.

Financiële bijdrage
De resultaten van PM zijn dusdanig dat vanuit Europa in 2017 een financiële bijdrage wordt gegeven per deelnemer. De bijdrage komt bij Hanami volledig ten goede van de deelnemer zodat het nog aantrekkelijker is om te starten.

Docenten
Donny Toebes is het hoogst opgeleid tot PM++ instructeur.  Naast een volledige opleiding is een aantoonbare ervaring in weerbaarheid en assertiviteitstrainingen verplicht. Een PM++ instructeur dient jaarlijks praktijkuren te draaien. Hanami is één van de professionele organisaties in Europa die PM beschikbaar maakt voor iedereen.

GET EMPOWERED!

Workshop  (€35)
Tijdstip: zaterdag 20 januari (12.30-15.30)

Workshop  (€35)
Tijdstip: zaterdag 3 februari  (12.30-15.30)

Overige informatie
Geschikt voor : vrouwen en mannen vanaf 16 jaar
Locatie : Hanami, Damstraat 4-i,  Aalten
Benodigdheden: Gemakkelijke kleding, sokken
Docent: Donny Toebes (PM++ instructor)
Opgave: Via email (info@hanami.nl) of telefoon (0543) 474224