Deze cursus is gericht op het verbeteren van weerbaarheid en zelfverdediging van vrouwen (16+). We behandelen de 15 meest voorkomende aanvallen bij vrouwen. Uit ervaring weten wij dat het belangrijk is om naast het leren ook ervaring op te doen met situaties en het ontdekken van je eigen kunnen.

Schijnveiligheid is gevaarlijk

De meeste weerbaarheidstrainingen gaan uit van het kunnen bewegen van je lichaam gebaseerd op kracht, snelheid en coördinatie. Ons programma is geschikt voor iedere lichaamsbouw en leeftijd want het is gebaseerd op techniek en timing.

Wanneer je op een boeiende, ontspannen en verantwoorde manier kennis wilt krijgen van weerbaarheid en zelfverdediging dan is deze cursus voor jou!

Iedere les heeft drie stappen:

  1. leer de techniek
  2. ontwikkel je reflexen
  3. oefen je reactie

Tijdens de cursus krijg je alle handvatten en is er voldoende ruimte om vragen te stellen of ervaren praktijksituaties te behandelen.


WAAR EN WANNEER

Zaterdag 24 september
Zaterdag 1 oktober
Zaterdag 8 oktober
Zaterdag 15 oktober
Zaterdag 29 oktober

Tijd: 15.30-17.00 uur
Locatie: Hanami, Aalten

KLEINE LETTERS

Bijdrage voor deze cursus: € 59,00 per persoon
Maximale deelname: 10 personen
Minimale deelname: 6 personen
Leeftijd: 16-99 jaar
Kleding: gemakkelijk zittende kleding

Opgave via e-mail bij Donny Toebes (info@hanami.nl).
Geef je op voor 17 september. 

DOCENT

Deze cursus wordt gegeven door Donny Toebes. Donny heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en geven van professionele en realistische zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid.

vrouwen-weerbaarheid