Antistress-behandeling-PEMF

Onze stemming en activiteit in ons hoofd is afhankelijk van gedachten en emoties. Wij herkennen allemaal wel de situaties die ontstaan door drukte, verdriet, angst of boosheid. Het hoofd en het lichaam hebben een verschillende frequentie, afhankelijk wat je aan het doen bent.

  • Lage frequentie bij slapen, want we zijn relaxed
  • Hogere frequentie bij werken, creativiteit of studie

Problemen ontstaan als we de frequentie van het hoofd niet past bij de dingen die we aan het doen zijn. Met onze PEMF behandeling “synchroniseren” we je hoofd en je lichaam. We richten ons vooral op antistress, ontspanning en concentratie.

Hoe werkt het
De PEMF technology die wij gebruiken komt rechtstreeks uit Japan. In Japan is deze technologie reeds 50 jaar in gebruik en de werking is wetenschappelijk bewezen. Iedere hartslag genereert een elektromagnetisch golf die door weefsel en cellen gaat. Met onze PEMF technology zetten we het lichaam in ritme door middel van lage frequenties. De PEMF behandeling is geschikt voor iedereen en heeft geen bijwerkingen.

De behandeling

De behandeling duurt 30 minuten en gebeurt zittend op de stoel. Wanneer je comfortable zit word de energiestroom in je lichaam geactiveerd zoals dat gebeurd bij een Qigong Energiebehandeling. Daarna krijg je de PEMF clip op je hoofd. Het lijkt op een zonnebril, maar dan op de achterkant van je hoofd. Je blijft 20 minuten rustig zitten, in een rustige omgeving zonder afleiding met doelgerichte achtergrondmuziek.  De behandeling sluit je af zoals hij gestart is.