https://youtube.com/watch?v=2tuovuf3jn4%26vq%3Dhd720%3Fwmode%3Dtransparent%26autoplay%3D1%26theme%3Ddark%26controls%3D0%26autohide%3D0%26loop%3D0%26showinfo%3D0%26rel%3D0%26playlist%3Dfalse%26enablejsapi%3D0

Het Hanami Centrum is voorzien van een privé relaxruimte voorzien van de nieuwste generatie infraroodsauna. Er is plek om even tot rust te komen en gebruik te maken van de infraroodsauna. Het gebruik van de sauna is heerlijk voor ontspanning maar ook voor behandelingen van huidproblemen en spier- of gewrichtsklachten.

De sauna staat in een afgesloten relax-gedeelte van het centrum. Uw verblijf in de sauna en bijgesloten relax ruimte is volledig privé. Naast de sauna is er ruimte voor zitten en liggen. Tevens is er een douche met toilet.

Infrarood warmte is niet alleen een zeer aangename warmte maar, algemeen bekend is ook dat infrarood veel dieper doordringt in de huid en daardoor een helende werking heeft op uw spieren en gewrichten.

Sporters, reumapatiënten, mensen met rugklachten en ouderen die last hebben van hun spieren en gewrichten kunnen onze sauna naar volle tevredenheid gebruiken.

Wat voor veel mensen een grote drempel is van de traditionele sauna is het zeer benauwde gevoel wat ze er krijgen, door de hoge temperaturen en de hoge luchtvochtigheid is het voor veel mensen niet om uit te houden in een traditionele sauna.

Klik hier voor alle informatie en reserveren!

Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: