In deze huidige tijd van hectiek en drukte waarin iedereen leeft, ontstaat steeds meer behoefte aan een moment voor onszelf en rust. Mediteren is een goede manier tot rust te komen, emoties te overwinnen of om kracht te vinden voor uitdaging. Door tijd voor jezelf, rust en energie ontstaat er een gezond en energiek leven.

Mediteren is één keer per maand op vrijdagavond. Door dagelijks thuis de meditatie te doen werk je aan rust, energie en een stabiele gemoedstoestand.

We starten met een kop thee om even tot onszelf te komen en de drukte van de dag achter ons te laten.Tijdens de kop thee bespreken we het thema van de training, welke kan helpen bij het mediteren. Daarna vindt er een meditatie of visualisatie plaats die zittend, staand of liggend uitgevoerd kan worden. Wisselen van houding is mogelijk.

Na de meditatie bestaat de mogelijkheid om na te praten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Anouchka en Donny zijn opgeleide en ervaren meditaties-trainers waarbij je ook voor persoonlijke begeleiding terecht kunt.

Informatie


Tijdstip: Vrijdagavond 19.30 – 21.00 uur
Geschikt voor: Iedereen vanaf 16 jaar
Kleding: Kleding waarin je je prettig voelt
Bijdrage: € 7,50 per persoon per keer incl. thee

Minimale deelname: 4 personen
Datum: 2 maart 2018, 6 april 2018, 11 mei 2018 en 1 juni 2018
Meditatie-trainer: Anouchka de Vries
Opgave via e-mail: anouchka@hanami.nl