Hanami en Karate Dojo Aalten hebben al jaren ervaring met sporten en activiteiten voor alle kinderen.
Er zijn altijd twee trainers in een les die zorgen voor een leuke, leerzame en verantwoorde les of training.

Met de groepslessen maken wij sporten mogelijk vanaf 16 euro per maand.
Tevens hebben wij activiteiten voor kinderfeestjes.

GROEPSLESSEN JEUGD

Jiu-Jitsu


Jiu-Jitsu


Door het beoefenen van Kyokushinkai Karate sterkt het lichaam en de geest. Bewegingen worden zowel links als rechts aangeleerd. Karate beoefen je eerst alleen waarna je het gaat oefenen met anderen.

De oudste Japanse krijgskunst. Jiu-Jitsu betekend buigzame of meegaande kunst. Moderne zelfverdediging waarbij de kunst nog aanwezig is. Worpen, klemmen, schoppen en stoten worden allemaal gebruikt.

Lil'dragons


Junior Kickboxing


Cage Fitness Kids


Het is voor kinderen van 4 tot 7 jaar belangrijk om te beginnen met bewegen en op een speelse manier leren van belangrijke skills die dagelijks nodig zijn.

Deze training is de Kickboxing training zoals bij de volwassenen echter is het slaan naar het hoofd verboden. De training is gericht op de jeugd met lichaamsbouw van de leeftijdsgroep met respect en sportiviteit.

 

Cage Fitness for Kids is gebaseerd op het Cage Fitness en is aangepast voor de kinderen. De training is uitdagend met aandacht voor bewegen, verplaatsen, kracht en conditie.

 

VERJAARDAG OF FEESTJE

Onder begeleiding van twee trainers gaan kinderen in de vorm van een spel of training sportief bezig. Of het nu gaat om één uurtje of een hele middag, wij maken het mogelijk. Met mogelijkheden voor eten/drinken, film-kijken, ruimte voor ontvangst, cadeautjes uitpakken en andere spelletjes geef je bij Hanami een onvergetelijk feestje. Er is al een kinderfeestje vanaf €40!

JUNIOR NINJA


Bescherm het kasteel van de keizer!

KABANG!


Leer Junior Kickboxing

Een leuk en leerzame training in de vorm van een spel. De Japanse keizer wordt bedreigd door een boze Samurai. Leer diverse technieken en bewegingen om de keizer te schermen. Inclusief haarband en Junior-Ninja diploma. Geschikt voor jongens en meisjes!

Het recept van KABANG is muziek, een bokszak en bokshandschoenen. Leuk, sportief en leerzaam met kickboxing bezig gaan!