Hanami heeft als eerste in Nederland I-BOXING. Het trainingsprogramma is ontwikkeld door professionals en maakt gebruik van sensoren in de handschoenen. De gehele training gebruik je de bokszak waarbij de nieuwste technologie gebruikt wordt om je te begeleiden, te motiveren en in vorm te krijgen. De sensoren in de handschoenen geven duidelijk informatie over de snelheid, juiste beweging en intensiteit van de training.

De live informatie is uitermate betrouwbaar en geven de trainer handvatten om gericht te begeleiden. De vooruitgang maar ook overtraining is zichtbaar waardoor bewegen en in vorm komen nog effectiever en leuker is geworden. Per sessie krijg je digitaal een overzicht van je prestaties.

Het programma duurt 6 weken waarbij je 1 of 2 keer per week 30 minuten aan de I-BOXING training deelneemt. Tijdens de training in een groep van maximaal 6 personen krijg je een vast programma van conditie- en boksoefeningen waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt om je eigen doel te halen.

Uit recent onderzoek blijkt dat boksen zowel cardiovasculair als neurologisch een goede uitwerking heeft. De combinatie van lichaamstraining, de juiste intensiteit en een goede selectie van bokstechnieken geven de hersenen de juiste stimulans om mentaal en fysiek gezonder te worden.

Wil je starten? Dat kan als er plek is al per direct, kijk op het rooster wanneer de I-Boxing sessies zijn.

Programma en Prijzen


 Energiebehandeling 

Tijdens de behandeling gaat de hand van behandelaar een paar centimeter of het lichaam om blokkades te vinden en om ze te verhelpen. De energie gaat weer stromen en het genezingsproces is gestart. Er is geen fysiek contact tijdens de sessie. Indien nodig worden specifieke Qigong oefeningen of Qi-ssage geadviseerd.