Hanami heeft als eerste in Nederland iBOXING. Het trainingsprogramma is ontwikkeld door professionals en maakt gebruik van sensoren in de handschoenen. De gehele training is gericht op boksen en cardio met gebruik van de bokszak

De sensoren in de handschoenen geven duidelijk informatie over de snelheid, juiste beweging en intensiteit van de training. De vooruitgang maar ook overtraining is zichtbaar waardoor bewegen en in vorm komen nog effectiever en leuker is geworden.

De trainingssessie duurt totaal 30 minuten,  het zijn 5 ronden van 5 minuten met daartussen 1 minuut rust. Benodigdheden zijn bokshandschoenen en binnenhandschoenen met zwachtel.

Wil je starten? Dat kan als er plek is al per direct, kijk op het rooster wanneer de I-Boxing sessies zijn. Voor iBOXING met sensoren dien je te reserveren, er is maar een beperkt aantal sensoren.

Waarom Boksen, Bokszaktraining en Kickboxing
Uit recent onderzoek blijkt dat boksen zowel cardiovasculair als neurologisch een goede uitwerking heeft. De combinatie van lichaamstraining, de juiste intensiteit en een goede selectie van bokstechnieken geven de hersenen de juiste stimulans om mentaal en fysiek gezonder te worden.