Tijdens een training hoorde ik de Qoute: “Groeien? Maar dan wel op de Hanami manier!”

Wat is groeien op de “Hanami manier”

Toen ik een artikel moest schrijven om onze nieuwe website aan te kondigen kwam deze Qoute in me op.

Het groeien op de “Hanami manier” betekend dat je samen groeit.  Wat is dan eigenlijk de groei en waarom denk ik er nu aan?

De Hanami manier van groeien is niet één grote stap tot een gesteld doel komen maar juist kleinere stappen maken. Deze manier van kleine stappen zijn niet uniek maar wel de juiste manier van vooruitgang. De groei en vooruitgang komt voort uit een veel betere kwaliteit van wat we doen.  Door een goede basis, kennis, kunde maar vooral “weten waar je over praat en wat je wilt” zijn we een betrouwbaar en duurzaam.

Nieuwe website

Om te blijven groeien op de Hanami manier hebben we zelf een nieuw digitaal jasje aangetrokken. De lancering van de nieuwe website is dan ook in een lente-maand. De website geeft meer inzicht in onze activiteiten maar geeft ook meer informatie over de trainers en docenten en de gang van zaken bij Hanami. Een nieuwe stap die genomen is, is het delen van kennis op digitale manier. Er zullen meer video’s en BLOGS komen vol met nieuwe informatie of informatie uit een workshop om terug te lezen of om een indruk te krijgen van wat we doen.

Digitale groei is nodig om de “honger” naar meer informatie en kennis te stillen

De drie peilers van de Hanami manier die in 2015 veel aandacht krijgen zijn:

Hanami manier: Samenhang

Onze kracht is om samenhang te houden binnen alle activiteiten van Hanami. Samenhangt zorgt voor een groei die niet stopt bij deur of einde van de training. Tevens is alles op één plek in het centrum van Hanami: de kennis, de kunde, de middelen, de ruimte, de rust en de geboden mogelijkheden.

Hanami manier: Richting

Tevens dient een docent verplicht een richting te geven aan zijn lessen, trainingen of workshops. Alles is gericht op bewegen en leren op een leuke, leerzame en verantwoorde manier.

Hanami manier: Persoonlijk

Geen toegangspoortjes, pascontrole of meldplicht maar gewoon een docent die zijn groep kent. Je bent bij Hanami geen nummer, lid of abonnee maar gewoon JIJ

Een goed voorbeeld van Persoonlijk is  “Personal Training & Lifestyle” waar Sauna, Personal Training, Personal Growth en onze behandelpraktijk samen komen.

Je kunt individueel Personal Training of Personal Growth gebruiken voor je eigen doel.
Binnenkort komt er een artikel met met informatie over deze nieuwe activiteiten.


Geschreven door Donny Toebes. Voor meer informatie over Donny klik je hier.


Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: