Behandelingen

Bij HANAMI zijn Donny Toebes en Anouchka de Vries de experts op het gebied van Health en Lifestyle. Beide hebben als achtergrond de traditionele Chinese geneeskunde en zijn gediplomeerd Coache, Personal Trainer en bokstherapeut. Ze hebben veel ervaring met Energiebehandeling en Qi-ssage.  In de regio zijn ze de enige die opgeleid zijn door en internationaal samenwerken Qigong Master Healers.

Afspraak maken

Spring Forest

Qigong oefeningen

Qigong oefenen in onze groepsles of onder persoonlijke begeleiding. De combinatie van bewegen, balans, kracht van de gedachte en ademhaling laten de energie stromen waardoor (pijn)klachten en mentale klachten afnemen of verdwijnen.

MEER INFORMATIE

Energiebehandeling

Tijdens de behandeling gaat de hand van behandelaar een paar centimeter over het lichaam om blokkades te vinden en om ze te verhelpen. De energie gaat weer stromen en het genezingsproces is gestart. Er is geen fysiek contact tijdens de sessie. Indien nodig worden specifieke Qigong oefeningen of Qi-ssage geadviseerd.

MEER INFORMATIE

Qi-ssage

Met lichte druk en massage worden energiepunten en energiebanen gestimuleerd en geopend. Qi-massage kan op de massagetafel of aangekleed op de stoel.

MEER INFORMATIE

TCM | PEMF | MASSAGE

Antistress-behandeling PEMF

Met onze PEMF behandeling “synchroniseren” we je hoofd en je lichaam. We richten ons vooral op antistress, ontspanning en concentratie.

MEER INFORMATIE

Guasha Schraaptherapie

Het schrapen samen met de werking van de Chinese olie zorgt voor ontgifting en het lichaam voert die gifstoffen vervolgens af. Geschikt voor het behandelen van pijnklachten en stressklachten.

MEER INFORMATIE

Sportmassage

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De sportmasseur kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen.

AFSPRAAK MAKEN