Behandelingen

Chinese geneeskunde is zeer geschikt bij zowel lichamelijke als mentale klachten. Op basis van de klachten en wensen wordt de behandeling samengesteld.

Bij HANAMI zijn Donny Toebes en Anouchka de Vries de experts op het gebied van Health en Lifestyle. Beide hebben als achtergrond de traditionele Chinese geneeskunde en zijn gediplomeerd. In de regio zijn ze de enige die opgeleid zijn door en samenwerken met (inter)nationale specialisten Chinese geneeskunde en Qigong Master Healers.

Door de jaren heen is er veel ervaring opgebouwd zodat voor iedere klacht een passend antwoord is.

Toepassingen

De lijst met stoornissen, blokkades, pijn en ziekte die behandeld kunnen worden is lang. Hieronder staat een lijst met veel voorkomende behandelingen:

Nek – en schouderklachten  Hoofdpijnen / Migraine   RSI  Stress, Burn-Out  RSI Reuma   Bronchitis, Astma  Verteringsstoornissen   Stofwisselingsstoornissen   Hoge bloedruk   Hooikoorst   Restless Legs   Rugklachten

Afspraak maken

Spring Forest

Qigong oefeningen

Qigong oefenen in onze groepsles of onder persoonlijke begeleiding. De combinatie van bewegen, balans, kracht van de gedachte en ademhaling laten de energie stromen waardoor (pijn)klachten en mentale klachten afnemen of verdwijnen.

MEER INFORMATIE

Energiebehandeling

Tijdens de behandeling gaat de hand van behandelaar een paar centimeter over het lichaam om blokkades te vinden en om ze te verhelpen. De energie gaat weer stromen en het genezingsproces is gestart. Er is geen fysiek contact tijdens de sessie. Indien nodig worden specifieke Qigong oefeningen of Qi-ssage geadviseerd.

MEER INFORMATIE

Qi-ssage

Met lichte druk en massage worden energiepunten en energiebanen gestimuleerd en geopend. Qi-massage kan op de massagetafel of aangekleed op de stoel.

MEER INFORMATIE

TCM | PEMF | MASSAGE

Antistress-behandeling PEMF

Met onze PEMF behandeling “synchroniseren” we je hoofd en je lichaam. We richten ons vooral op antistress, ontspanning en concentratie.

MEER INFORMATIE

Guasha Schraaptherapie & Cupping

Het Guasha, Cupping en de werking van de Chinese olie zorgt voor ontgifting en ontspanning. Het lichaam voert die gifstoffen vervolgens af. Geschikt voor het behandelen van pijnklachten en stressklachten.

MEER INFORMATIE

Sportmassage

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De sportmasseur kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen.

AFSPRAAK MAKEN