In April konden mannen zich opgeven voor de Hanami Cage Fitness for Men actie. De uitdaging was acht weken lang één of twee keer per week een half uur Cage Fitness trainen. Cage Fitness is een super workout geschikt voor mannen en vrouwen waarbij je 30 minuten intensief sport gericht op conditie, beweging en kracht.

Uit de grote hoeveelheid aanmelden zijn zes mannen random gekozen. De actie laat zien Cage Fitness geschikt is voor mannen van verschillende leeftijd en verschillende achtergrond van sporten. Na acht weken was er een duidelijke vooruitgang te zien in conditie, beweging en kracht.

De feedback van de mannen was positief. De combi van een tijdsduur van 30 minuten, goede begeleiding en het gebruik van de Cage Fitness Dummy is de perfecte combi.

Een groot compliment richting de mannen voor de inzet die ze hebben getoond! De trainers Tessa en Donny bedankt!

Vanavond was de workshop Positieve Energie. Het voorjaar is het moment om op te laden. Daarbij is het voor steeds meer mensen een uitdaging om positiviteit te vinden. De avond stond in het teken van positiviteit, lichaamsenergie, emoties en de vijf elementen.

De gemotiveerde groep startte met Spring Forest Qigong onder
begeleiding van Donny Toebes en Anouchka de Vries van Hanami. Door Qigong oefeningen te doen krijgt het lichaam fysiek en mentaal meer positieve energie.

Dianne Meijnen integrale massage nam de groep mee in een uitgebreide handmassage waarbij punten naar boven komen waar (ont)spanning of een onaangenaam gevoel merkbaar was. Aan de hand van deze punten werden bruikbare uitleg gegeven.

Het was een ontzettende positieve avond waar iedereen wat waardevols heeft meegenomen voor een gezonden positief leven.

Op vrijdagavond 27 mei was de ouder/kind Karate-training. Sensei Hans en Donny hadden de voorbereidingen getroffen. Het was een leuke en sportieve training waarbij Budo liet zien dat respect, delen en samenwerken belangrijk is.

De gemotiveerde ouders werden ondersteund door de kinderen tijdens de Warming-Up en Kihon (techniekoefening). Na een korte Kata demo werd het tijd voor het toepassen van technieken. Als laatste onderdeel was er een oefening op de grond.  De ouders hebben tijdens deze training een indruk gekregen wat de kinderen doen en leren tijdens de Karate-les.

Met dank aan de Sensei’s, Sempei Joey en Perry voor de ondersteuning en natuurlijk Sensei René voor de foto’s en filmpje (binnenkort online).

Alle foto’s zijn hier te vinden: https://goo.gl/photos/CSewpJepUWUVVUTx5
De video is hier te vinden: https://youtu.be/XnP9p1SCNQc

groepsfoto

Page 1 of 71 2 3 7
Logo_footer   
     © 2017 HANAMI

Volg ons: